Točka Pete cipele po mnoge modne priliv ljudi tražio nakon
- Oct 31, 2017 -

Nigdje je relativno jedinstveni modni stil cipele, bila je vrlo popularna u životnoj dobi, nakon razdoblja odmora, sada sa jak retro stilu, o modnoj industriji, tražio nakon mnoge modne priliv ljudi. Pa vrhom štikle je lijepa, ali ne svatko je pogodan za nošenje, tako što stopalo tip je pogodan za nošenje visoke pete koja je pogodna za to?

Nepropisno nošenje rizika šiljaste cipele

Kriza jedno: sirovi plikove

Ako nosite par ni šiljati noktiju cipele za 15 minuta, stopala će početi oštećenja i sirove blistera, onda odmah poduzeti mjere, jer 1 sat kasnije, kurjih očiju i bol u nozi će slijediti. Kurje oči ili čahure, nemojte koristiti britve, taj se način smanjuje infekciju. Osim toga, pretjerano čahura oštećenja stopala.

Krize II: valgus Pete

Nožni prst eversion je podnožju nekim ljudima noge nego drugi bubanj iz sekcije, rutinski razlog je nositi pokazuju visoke pete. Oblik stopala je uglavnom pravokutna, ugurati ga u uski Konusni prostor, plus peta visoka, tijelo centar gravitacije prema naprijed, prisiljavajući Pete prema van otklon, završno formiranje valgus Pete.

Kriza tri: stopalo dugo čahure koljena križobolje

Nosite visoke pete, pritisak koncentrirana pred stopala. I cipele su premale, ugnjetavanja s obje strane na nožnim prstima će proizvesti teško čahura. Nositi cipele na visoku petu, hodanje će se fokusirati na prednji tilt, kako bi održali ravnotežu, koljeno će malo biti zakrivljena, struka će savijati leđa, problem se također može uzrokovati teške koljena i lumbalne boli.

Kriza četiri: povećati izvorne bolesti

Ako imate više od 3 bolesti, moraju poduzeti učinkovite stopala skrbi mjere, nose šiljaste visokim petama; Ako mogu nastaviti nositi bolesti može samo pogoršati, i čak ne mogu nositi cipele, nigdje ni reći.

Kako smanjiti rizik od nigdje

1, ukazao štikle, naravno, Sjedinjenih država, ali bi trebao nositi manje. Što je više moguće nositi široke fronte, nisko s cipelama.

2, često s toplom vodom stopala kupelj, poboljšati stope cirkulaciju krvi, za ublažavanje spazam mekih tkiva stopala. Često nose visoke pete koji možda žele stopala stopala stopala zaštitu. Metoda: dvije bundeve 3 pari i onda cool, dodajte žlicu maslinovog ulja u bundevu, funta u bundeve blato, ravnomjerno Obrišite stopala, omotan sa plastičnom folijom, ostati 15 minuta za čišćenje.

3, ljeto, možda žele ići na plaži bos hodati, i svjesno s Pete hvatalo tlo na pijesku, možete vježba mišiće stopala, poboljšati ravnotežu noge, je isto tako dobre noge.

4, pokušajte da ne nosite visoke pete, ako zanimanje potrebe za korištenje različitih visina visoke pete, tako da ugnjetavanja bodova drugačiji, može smanjiti iste dijelove pojavi gusta čahure, stare kože. Ali treba obratiti pozornost na tanke Pete cipele smanjiti hoda, kako ne bi stisak nogu.

Kakva vrsta noge cipele za nogu cipele?

Ako Grčka stopa, šiljaste cipele možete držati drži! U isto vrijeme kratak treći prst, najpogodniji za cipele je najpopularniji šiljaste cipele; Ako treći prst duži za elegantan badema glavu cipele tipa.